ESHOP PROFESSIONAL PACK

ESHOP PROFESSIONAL PACK

990€

EP1
Eshop professional pack (EP1)
Eshop basic pack προφεσσιοναλ πακέτο eshop
990,00 EUR
https://www.kentrodiafimisis.gr/inner.php/ajax
cGFrZXRhLWlzdG9zZWxpZG9uL2VzaG9wLXByb2Zlc3Npb25hbC1wYWNrLmh0bWw=

Η Κατασκευή eshop από το Κέντρο Διαφήμισης σημαίνει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες κατασκευής και προώθησης, πάντα σε λογικό κοστολόγιο και πάντε με γνώμονα την τιμή προς απόδοση για τον πελάτη.

H κατασκευή ιστοσελίδων περνάει από συγκεκριμένα στάδια ανάπτυξης όπως
Όμορφο εικαστικό (web design), καινοτομία και λειτουργικότητα που κάνουν την πλοήγηση στο site ευχάριστη ακόμη και στο πιο άπειρο χρήστη στο internet.
Προωθημένες σωστά ιστοσελίδες με σωστά κριτήρια πρός τις μηχανές ανάζητησης google, yahoo, bing κ.α. και στα κοινωνικά δίκτυα όπως facebook, Twitter, Google+ καθώς και σε γνωστά online directories φέρνουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ο σχεδιασμός και η κατασκευή μιας ιστοσελίδας είναι ένας μηχανισμός επιλογής διαφόρων στοιχείων που οδηγούν στη τελική μορφή και άποψη για την ολοκλήρωση της. Αυτά τα στοιχεία ποικίλουν ανάλογα τις ανάγκες κάθε επιχείρησης, μερικά από αυτά είναι η σωστή τοποθέτηση των κειμένων/μηνυμάτων, η μελέτη της πλοήγησης, η χρήση γραφικών, σωστών και καθαρών εικόνων, ποικιλία χρωμάτων, καλαίσθητο design, χρήση κουμπιών για τα social media, σωστές λέξεις κλειδιά, καλές περιγραφές στα προιόντα (εάν είναι eshop), καλογραμμένα άρθρα για να μπορούν όλα τα παραπάνω να λειτουργίσουv σωστά σύμφωνα με τo πρότυπo WEB, φιλικό προς στις μηχανές αναζήτησης και τις απαταίτησεις του SEO (Βελτιστοποίηση Μηχανών Αναζήτησης).

 

* Στις τιμές δε συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%